Air Control Norr AB

Västernorrlands län

Information

Air Control Norr AB är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Air Control Norr AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Air Control Norr AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-08-04.

Air Control Norr AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2003-05-13. Men sedan 2003-08-04 så har Air Control Norr AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnvägsg. 18, 881 30, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Air Control Norr AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-15070.

Sollefteå arbetar för att företag som Air Control Norr AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Air Control Norr AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall analysera inomhusklimat och bedriva konsultverksamhet med inriktning mot inomhusklimat luftkvalitet samt idka därmed förenlig verksamhet. Utbildningsverksamhet lokalt, regionalt och centralt avseende inomhusklimat. Datasupport, dataunderhåll, dataservice samt konsultverksamhet inom data.

Firmatecknare för Air Control Norr AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Air Control Norr AB och det är följande personer, Söderström, Leif Roger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Kerstin Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, Häggkvist, Carina Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Air Control Norr AB är 556644-0078.