Högakustens hälsodental AB

Västernorrlands län

Information

Högakustens hälsodental AB är en verksamhet som finns i Sollefteå. I Högakustens hälsodental AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eshraghi, Afshin Robin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ögren, Lena Marie-Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Högakustens hälsodental AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Högakustens hälsodental AB på telefon 0611-14082.

Bolaget skall bedriva odontologiska behandlingar, friskvård och spa konferens verksamhet samt äga och förvalta fast egendom och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Högakustens hälsodental AB av bolagstypen Aktiebolag.

Högakustens hälsodental AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Högakustens hälsodental AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-04 och Högakustens hälsodental AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Högakustens hälsodental AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Högakustens hälsodental AB har 556644-7487 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.