B-O Skogsservice AB

Västernorrlands län

Information

B-O Skogsservice AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där B-O Skogsservice AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. B-O Skogsservice AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket B-O Skogsservice AB har haft sedan 2003-10-30. B-O Skogsservice AB har funnits sedan och 2003-10-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till B-O Skogsservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrmoflo 121, 880 30, Näsåker men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0622-30015.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är B-O Skogsservice AB Privat, ej börsnoterat.

B-O Skogsservice AB har idag 556647-8698 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för B-O Skogsservice AB

Bolaget skall utföra skogsvårdsåtgärder, röjning, plantering och avverkning samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I B-O Skogsservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ellingsson, Bert-Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kersti Agneta Carola som är född 1962 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .