2BWINES Sweden AB

Västernorrlands län

Information

2BWINES Sweden AB är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som 2BWINES Sweden AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

2BWINES Sweden AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2003-08-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på 2BWINES Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-15359.

Sollefteå arbetar för att företag som 2BWINES Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för 2BWINES Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av alkoholhaltiga drycker samt att på uppdrag av andra importörer sälja alkoholhaltiga drycker, parfym och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för 2BWINES Sweden AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till 2BWINES Sweden AB och det är följande personer, Ekman, Lars Erik som är född 1956 och har titeln Likvidator, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för 2BWINES Sweden AB är 556647-9530.