Stolt fastigheter AB

Västernorrlands län

Information

Stolt fastigheter AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Stolt fastigheter AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stolt fastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stolt fastigheter AB har haft sedan 2004-04-09. Stolt fastigheter AB har funnits sedan och 2004-04-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stolt fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jon-Zakrisv. 7, 880 37, Junsele men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0621-10090.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stolt fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Stolt fastigheter AB har idag 556655-0173 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stolt fastigheter AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, körslor, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Stolt fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stolt, Bengt Stefan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Arne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Carina Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .