Mårdberg på Lövåsen AB

Västernorrlands län

Information

Mårdberg på Lövåsen AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Mårdberg på Lövåsen AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mårdberg på Lövåsen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mårdberg på Lövåsen AB har haft sedan 2004-03-25. Mårdberg på Lövåsen AB har funnits sedan och 2004-03-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mårdberg på Lövåsen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lövåsen 216, 880 41, Edsele men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0623-23002.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mårdberg på Lövåsen AB Privat, ej börsnoterat.

Mårdberg på Lövåsen AB har idag 556656-6716 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mårdberg på Lövåsen AB

Bolaget skall bedriva vård-, behandling och boende för ungdomar med psykosociala problem, utbildning, handel med värdepapper och med dessa verksamheter förenlig verksamhet.

I Mårdberg på Lövåsen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mårdberg, Gunnar Torbjörn Ener som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårdberg, Iris Marie-Helene Lena som är född 1952 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .