Ramsele Vulk & Maskin Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556656-8159 är organisationsnummer för bolaget Ramsele Vulk & Maskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ramsele Vulk & Maskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Ramsele Vulk & Maskin Aktiebolag finns i.

Ramsele Vulk & Maskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-03-02 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ramsele Vulk & Maskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Ramsele Vulk & Maskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ramsele Vulk & Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ramsele Vulk & Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0623-10145 eller genom brev på följande adress:
Strömsundsv. 3, 880 40, Ramsele

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva däckförsäljning, däckservice, hydraulikservice, handel med jordbruksförnödenheter och järnhandelsvaror, uthyrning av släpvagnar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ramsele Vulk & Maskin Aktiebolag och det är Sörlin, Ulf Lennart som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörlin, Eva Birgitta Maria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor,