Kempes Invest AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall direkt och indirekt idka montering, reparation och försäljning av skyltar och butiksinventarier, bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kempes Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Kempes Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2004-03-15 så skapades Kempes Invest AB och bolaget är har F-skattsedel Kempes Invest AB har haft det sedan 2004-06-17.

Kempes Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-17

556657-7572 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Kempes Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Kempes Invest AB så går det att nå dem via telefon på 0620-40393 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kämpe, Max Alfred Ljunghard -Kämpe, Siv Märta Kristina

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kempes Invest AB är Kämpe, Max Alfred Ljunghard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kämpe, Siv Märta Kristina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sidbäck, Madeleine Cecilia som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Östlund, Jan Anders som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .