Björknäset Consulting AB

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Aktiebolag som heter Björknäset Consulting AB. Det finns flera företag som liknar Björknäset Consulting AB i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2004-04-05 så har Björknäset Consulting AB varit registrerat. Idag är Björknäset Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Björknäset Consulting AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 7, 881 30, Sollefteå. Vi ni istället prata med Björknäset Consulting AB så kan ni göra det på 070-2073093.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och teknik för metallproduktion samt internethandel inom affärsområde inredning och design och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Pallin, Jan Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pallin, Gun-Mari som är född 1960 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Björknäset Consulting AB har 556659-2340 som sitt organisationsnummer.