SMG Skogstjänst AB

Västernorrlands län

Information

SMG Skogstjänst AB är ett företag som finns i Sollefteå. I SMG Skogstjänst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gottfridsson, Sten Mickael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Åsa Ann-Katrine som är född 1952 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SMG Skogstjänst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SMG Skogstjänst AB på telefon 070-5469063.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenadverksamhet, köp och försäljning av virke och avverkningsrätter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är SMG Skogstjänst AB av bolagstypen Aktiebolag.

SMG Skogstjänst AB är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SMG Skogstjänst AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-06 och SMG Skogstjänst AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SMG Skogstjänst AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

SMG Skogstjänst AB har 556659-5285 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.