Näbbar & Klor i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Näbbar & Klor i Sollefteå AB är en verksamhet som finns i Sollefteå. I Näbbar & Klor i Sollefteå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Järnberg, Ulf Jörgen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Järnberg, Mona Anneli som är född 1970 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Näbbar & Klor i Sollefteå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Näbbar & Klor i Sollefteå AB på telefon 0620-16060.

Bolaget skall ikda handel med djurfoder och tillbehör samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Näbbar & Klor i Sollefteå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Näbbar & Klor i Sollefteå AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Näbbar & Klor i Sollefteå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-02 och Näbbar & Klor i Sollefteå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Näbbar & Klor i Sollefteå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Näbbar & Klor i Sollefteå AB har 556661-2734 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.