CABowalen svensk fritid&friskvård AB

Västernorrlands län

Information

556662-1693 är organisationsnummer för bolaget CABowalen svensk fritid&friskvård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CABowalen svensk fritid&friskvård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som CABowalen svensk fritid&friskvård AB finns i.

CABowalen svensk fritid&friskvård AB har varit registrerat sedan 2004-05-11 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för CABowalen svensk fritid&friskvård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-03.

CABowalen svensk fritid&friskvård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CABowalen svensk fritid&friskvård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CABowalen svensk fritid&friskvård AB så kan ni göra det på telefon genom 0620-12584 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 6, 881 30, Sollefteå

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och försäljning inom fritid och friskvårdssektorn. Försäljning inom fritidssektorn avser sport och fritidsutrustning som kläder, skor och utelivsutrusning, tex fiskespön och campingutrustning. Servering, café och pub, försäljning av livsmedel och kolonialvaror, konferensverksamhet, biografverksamhet, teater och underhållning, utställningar, drop-in-solarie, försäljning av tidningar och tobak, kommissionsuppdrag avseende konst och hantverk gjorda av lokala producenter, båtcharterverksamhet med servering, ljud och bildproduktion, lokaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CABowalen svensk fritid&friskvård AB och det är Sundqvist, Knut Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferlander, Aina Eva-Mari som är född 1957 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor,