CCS i Flyn AB

Västernorrlands län

Information

556662-9381 är organisationsnummer för bolaget CCS i Flyn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CCS i Flyn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som CCS i Flyn AB finns i.

CCS i Flyn AB har varit registrerat sedan 2004-06-07 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för CCS i Flyn AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-17.

CCS i Flyn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CCS i Flyn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CCS i Flyn AB så kan ni göra det på telefon genom 0623-50073 eller genom brev på följande adress:
Flyn 147, 880 40, Ramsele

Bolaget skall bedriva handel med skog, plantsättningstjänster och sågade produkter. Handel med naturprodukter som vilda bär och fisk. Utbilda i- och utföra digitalisering av dokument. Utveckla telekommunikationsprodukter. Utvecka och sälja uppvärmningssystem för villor. Turistservice i form av uthyrning av stugor och kanoter.

Det finns olika personer som har en koppling med CCS i Flyn AB och det är Sjödin, Thomas Sixten som är född 1953 och har titeln VD, Sjödin, Thomas Sixten som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Siv Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Carina Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,