Kuben i Långsele AB

Västernorrlands län

Information

Kuben i Långsele AB är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Kuben i Långsele AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kuben i Långsele AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-10-14.

Kuben i Långsele AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2004-07-02. Men sedan 2004-10-14 så har Kuben i Långsele AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Husnäs 141, 882 93, Helgum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kuben i Långsele AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sollefteå arbetar för att bolag som Kuben i Långsele AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kuben i Långsele AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget ska bedriva idrottsverksamhet, kioskrörelse, lokaluthyrning, anordna marknader samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kuben i Långsele AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Helander, Erik Bertil -Mähler, Karl Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kuben i Långsele AB och det är följande personer, Mähler, Karl Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Nils Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Friman, Sven-Olof som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Helander, Erik Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Harriet Gun-Mari som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Michael som är född 1960 och har titeln Suppleant.Holmberg, Dan Olov som är född 1950 och har titeln Suppleant, Högberg, Klas Göran som är född 1948 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor.BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Kuben i Långsele AB är 556663-8283.