S.M Stark Competens AB

Västernorrlands län

Information

S.M Stark Competens AB är en verksamhet som finns i Sollefteå. I S.M Stark Competens AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stark, Eva Sofie som är född 1971 och har titeln VD, Stark, Eva Sofie som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Stark, Per Magnus som är född 1970 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Olof Tord som är född 1943 och har titeln Revisor, Lars Eklund Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med S.M Stark Competens AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå S.M Stark Competens AB på telefon 0620-58500.

Bolaget skall bedriva försäljning av varor och tjänster inom ekonomi och fastighetsförvaltning. Konsulttjänster inom organisationsutveckling och ledarskap. Handel med fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är S.M Stark Competens AB av bolagstypen Aktiebolag.

S.M Stark Competens AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

S.M Stark Competens AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och S.M Stark Competens AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S.M Stark Competens AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

S.M Stark Competens AB har 556672-9249 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.