Övergårds Byggshop AB

Västernorrlands län

Information

556673-5485 är organisationsnummer för företaget Övergårds Byggshop AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Övergårds Byggshop AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Övergårds Byggshop AB finns i.

Övergårds Byggshop AB har varit registrerat sedan 2004-12-29 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Övergårds Byggshop AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Övergårds Byggshop AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Övergårds Byggshop AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Övergårds Byggshop AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0261473 eller genom brev på följande adress:
Bruksv. 25, 881 41, Sollefteå

Bolagets verksamhet ska vara att tillverka och sälja bygg- produkter såsom virke, skivor, isolering, snickerier, färg, förnödenheter, verktyg och maskiner. Inom detaljhandeln kommer inriktningen vara husgeråd, skyddskläder och skyddsskor. Konsultverksamheten inriktar sig på områdena projektledning, projektering, funktionskontroll, besiktning och rådgivning inom byggsektorn samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Övergårds Byggshop AB och det är Norlén, Jens-Patrik Christian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlén, Anna Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor