Montan-Edströms Livs Aktiebolag (Ica Nära)

Västernorrlands län

Information

556678-0952 är organisationsnummer för bolaget Montan-Edströms Livs Aktiebolag (Ica Nära). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Montan-Edströms Livs Aktiebolag (Ica Nära) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Montan-Edströms Livs Aktiebolag (Ica Nära) finns i.

Montan-Edströms Livs Aktiebolag (Ica Nära) har varit registrerat sedan 2005-03-15 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Montan-Edströms Livs Aktiebolag (Ica Nära) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

Montan-Edströms Livs Aktiebolag (Ica Nära) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Montan-Edströms Livs Aktiebolag (Ica Nära) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Montan-Edströms Livs Aktiebolag (Ica Nära) så kan ni göra det på telefon genom 0621-10625 eller genom brev på följande adress:
Köpmang. 24, 880 37, Junsele

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Montan-Edströms Livs Aktiebolag (Ica Nära) och det är Montan, Nils Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Lillemor Katrin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,