Contrado Redovisning i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Contrado Redovisning i Sollefteå AB är en verksamhet som finns i Sollefteå. I Contrado Redovisning i Sollefteå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svedin, Lars Wolger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thyr, Eva Britt-Marie som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Backberg, Karin Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Contrado Redovisning i Sollefteå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Contrado Redovisning i Sollefteå AB på telefon 0620-56630.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva redovisning, konsultationer inom redovisning, ekonomistyrning, skatter och bolagsrätt, handel med aktier och värdepapper, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Contrado Redovisning i Sollefteå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Contrado Redovisning i Sollefteå AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Contrado Redovisning i Sollefteå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-26 och Contrado Redovisning i Sollefteå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Contrado Redovisning i Sollefteå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Contrado Redovisning i Sollefteå AB har 556679-1652 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.