Hagbergs Audio Video AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Hagbergs Audio Video AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hagbergs Audio Video AB är ett av dem. Statusen för Hagbergs Audio Video AB är att Bolaget är aktivt.

Hagbergs Audio Video AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-04-21. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hagbergs Audio Video AB ska trivas.

Hagbergs Audio Video AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med radio- och TV-apparater samt hushållsmaskiner och bedriva därmed tillhörande verkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hagbergs Audio Video AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03.

Idag är Hagbergs Audio Video AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Hagbergs Audio Video AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-57070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Hagbergs Audio Video AB är Nilsson, Sven Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln VD, Nilsson, Sven Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Erik Håkan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Abrahamsson, Niklas Lars Johan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Bo Fredrik Emanuel som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hagberg, Karin Marianne som är född 1943 och har titeln SuppleantNilsson, Sara Camilla som är född 1977 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Hagbergs Audio Video AB har 556679-5166 som sitt organisationsnummer.