Blommor & Blader i Långsele AB

Västernorrlands län

Information

Blommor & Blader i Långsele AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Blommor & Blader i Långsele AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Blommor & Blader i Långsele AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Blommor & Blader i Långsele AB har haft sedan 2005-09-22. Blommor & Blader i Långsele AB har funnits sedan och 2005-09-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Blommor & Blader i Långsele AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 37, 881 30, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-51585.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Blommor & Blader i Långsele AB Privat, ej börsnoterat.

Blommor & Blader i Långsele AB har idag 556682-4057 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Blommor & Blader i Långsele AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av blommor och därmed förenlig verksamhet.

I Blommor & Blader i Långsele AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Järnberg, Susanne Margaretha som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kenth Ulf som är född 1950 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.