Hotell Sportberget AB

Västernorrlands län

Information

Hotell Sportberget AB är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Hotell Sportberget AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hotell Sportberget AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2005-06-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hotell Sportberget AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sollefteå arbetar för att företag som Hotell Sportberget AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hotell Sportberget AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva sport- och konferenshotell samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hotell Sportberget AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hotell Sportberget AB och det är följande personer, Vörman, Leif Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidström, Mats Fredrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström, Mats Göran som är född 1950 och har titeln Suppleant, Vörman, Eva Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant.

Organisationsnummer för Hotell Sportberget AB är 556682-5773.