Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära)

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) är ett av dem. Statusen för Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) är att Bolaget är aktivt.

Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-16. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) ska trivas.

Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16.

Idag är Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-13550.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) är Olsson, Jan Olof som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallmark, Maria Evelyn Charlotte som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Hallsta Livs i Sollefteå AB (Ica Nära) har 556685-8907 som sitt organisationsnummer.