Roger Granlund Schakt- och Bergteknik AB

Västernorrlands län

Information

556691-9048 är organisationsnummer för bolaget Roger Granlund Schakt- och Bergteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roger Granlund Schakt- och Bergteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Roger Granlund Schakt- och Bergteknik AB finns i.

Roger Granlund Schakt- och Bergteknik AB har varit registrerat sedan 2005-11-29 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roger Granlund Schakt- och Bergteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Roger Granlund Schakt- och Bergteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Roger Granlund Schakt- och Bergteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Roger Granlund Schakt- och Bergteknik AB så kan ni göra det på telefon genom 0620-58517 eller genom brev på följande adress:
Östgranvåg 121, 881 33, Sollefteå

Bolaget ska bedriva gräv- och schaktarbeten, berghantering samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Roger Granlund Schakt- och Bergteknik AB och det är Granlund, Anders Roger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edlund, Cecilia Margreta som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Sonia Beatriz som är född 1958 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln RevisorPer Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,