Comeinn AB

Västernorrlands län

Information

Comeinn AB är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Comeinn AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Comeinn AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-05-25.

Comeinn AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2005-12-27. Men sedan 2006-05-25 så har Comeinn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Långg. 13, 881 33, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Comeinn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-10850.

Sollefteå arbetar för att bolag som Comeinn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Comeinn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av mobiltelefoner, fastigheter och tomter, värdepapper, elektronikvaror och fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Comeinn AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Comeinn AB och det är följande personer, Näsholm, Lars Enok Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsholm, Lena Sol-Britt Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Comeinn AB är 556695-1801.