PAROG AB

Västernorrlands län

Information

PAROG AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där PAROG AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. PAROG AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket PAROG AB har haft sedan 2006-03-16. PAROG AB har funnits sedan och 2006-03-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PAROG AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hågesta 277, 881 41, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2356556.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är PAROG AB Privat, ej börsnoterat.

PAROG AB har idag 556698-8605 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PAROG AB

Bolagets verksamhet är uthyrningverksamhet (personal, maskiner inom byggbranschen och fordon), försäljning av elektronisk utrustning såsom hundpejlingsutrustning, fuktmätare, avstånds- mätare och utrustning för elbesiktningar, konsultverksamhet med inriktning på företags pr, projektledning, projektering, funktionskontroll, besiktning och rådgivning inom byggsektorn samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I PAROG AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stridsman, Svante Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Annika Helén som är född 1972 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .