Tottes Svets & Industrimontage AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Tottes Svets & Industrimontage AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tottes Svets & Industrimontage AB är ett av dem. Statusen för Tottes Svets & Industrimontage AB är att Bolaget är aktivt.

Tottes Svets & Industrimontage AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-02. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tottes Svets & Industrimontage AB ska trivas.

Tottes Svets & Industrimontage AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnads och svetsarbeten, industrimontage, personaluthyrning, handel med aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tottes Svets & Industrimontage AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16.

Idag är Tottes Svets & Industrimontage AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Tottes Svets & Industrimontage AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5577443.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tottes Svets & Industrimontage AB är Johansson, Mats Erik Tony som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Grundström, Maria Christina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Tottes Svets & Industrimontage AB har 556698-9132 som sitt organisationsnummer.