Önsta trading AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning av maskiner för vedhantering, entreprenadmaskiner och tillbehör, lantbrukstillbehör, samt försäljning av stugor och gårdshus samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Önsta trading AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Önsta trading AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2006-07-03 så skapades Önsta trading AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556706-8969 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Önsta trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Önsta trading AB så går det att nå dem via telefon på 0620-14600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Önsta trading AB är Wallin, Bengt Olov som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jonsson, Ulf Gustav som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .