Sollefteå Plåtslageri AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Sollefteå Plåtslageri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Sollefteå Plåtslageri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Sollefteå Plåtslageri AB är momsregistrerat sedan2006-11-30 och har organisationsnummer 556712-2964.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0620-16120 alternativt besöka eller skicka post till Sollefteå Plåtslageri AB på följande adress Nipstadsg. 11, 881 34, Sollefteå.

Sollefteå Plåtslageri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-12.

I Sollefteå Plåtslageri AB så sitter följande personer i styrelsen: Lavér, Bengt Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Jonsson, Inger Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva plåtslageri samt därmed förenlig verksamhet.