Bitt-ax AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Bitt-ax AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bitt-ax AB är ett av dem. Statusen för Bitt-ax AB är att Bolaget är aktivt.

Bitt-ax AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-28. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bitt-ax AB ska trivas.

Bitt-ax AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva taxirörelse, köp och försäljning av personbilar, handel med aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bitt-ax AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Bitt-ax AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Bitt-ax AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6712575.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bitt-ax AB är Thunberg, Per Henrik Stefan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunberg Andersson, Anna Catharina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, .

Bitt-ax AB har 556716-4909 som sitt organisationsnummer.