Hälsokliniken i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

556720-1917 är organisationsnummer för bolaget Hälsokliniken i Sollefteå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsokliniken i Sollefteå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Hälsokliniken i Sollefteå AB finns i.

Hälsokliniken i Sollefteå AB har varit registrerat sedan 2007-01-11 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsokliniken i Sollefteå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-22.

Hälsokliniken i Sollefteå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hälsokliniken i Sollefteå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hälsokliniken i Sollefteå AB så kan ni göra det på telefon genom 0620-12285 eller genom brev på följande adress:
Hågesta V. Officersvillan , 881 41, Sollefteå

Föremålet för bolagets verksamhet är hälso- och sjukvård, massage, friskvård, hudvård, utbildning, medicinsk konsultation, värdepapper, travsport och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsokliniken i Sollefteå AB och det är Rullander Rudenstam, Ann Kristin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudenstam, Jonas Magnus som är född 1963 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor,