Gerdins Nordkomponent AB

Västernorrlands län

Information

Gerdins Nordkomponent AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Gerdins Nordkomponent AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gerdins Nordkomponent AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gerdins Nordkomponent AB har haft sedan 2007-05-10. Gerdins Nordkomponent AB har funnits sedan och 2007-05-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gerdins Nordkomponent AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Övergårdsv. 4, 881 41, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-25600.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gerdins Nordkomponent AB Privat, ej börsnoterat.

Gerdins Nordkomponent AB har idag 556720-8466 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gerdin, Björn Torgny -Gerdin, Ingrid Ingvaldsdotter -Gerdin, Ulf Peter -Nyberg, Marie Caroline är den som för stunden ansvarar för Gerdins Nordkomponent AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kapslingar och precisionsdetaljer inom plåt och skärande metallbearbetning samt därmed förenlig verksamhet.

I Gerdins Nordkomponent AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gerdin, Ingrid Ingvaldsdotter som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Nyberg, Marie Caroline som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Gerdin, Ulf Peter som är född 1959 och har titeln VD, Gerdin, Ulf Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Anna-Lena som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Sven Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotGerdin, Björn Torgny som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nybo, Sune Torolf som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorSöderström, Bengt Arne som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor.