Ådalens Nöjen AB

Västernorrlands län

Information

556721-0298 är organisationsnummer för företaget Ådalens Nöjen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ådalens Nöjen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Ådalens Nöjen AB finns i.

Ådalens Nöjen AB har varit registrerat sedan 2007-01-19 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ådalens Nöjen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

Ådalens Nöjen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ådalens Nöjen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ådalens Nöjen AB så kan ni göra det på telefon genom 0620-16105 eller genom brev på följande adress:
Storg. 127, 881 40, Sollefteå

Bolaget skall bedriva verksamhet med dans och musikupplevelser.

Det finns olika personer som har en koppling med Ådalens Nöjen AB och det är Abrahamsson, Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Kent Örjan Benny som är född 1966 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,