Magnussons Transport i Ramsele AB

Västernorrlands län

Information

Magnussons Transport i Ramsele AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Magnussons Transport i Ramsele AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Magnussons Transport i Ramsele AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Magnussons Transport i Ramsele AB har haft sedan 2009-09-03. Magnussons Transport i Ramsele AB har funnits sedan och 2007-09-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Magnussons Transport i Ramsele AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelbruksv. 18, 891 55, Arnäsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0660-84600.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Magnussons Transport i Ramsele AB Privat, ej börsnoterat.

Magnussons Transport i Ramsele AB har idag 556721-7152 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Magnussons Transport i Ramsele AB

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Magnussons Transport i Ramsele AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Magnusson, Lars-Olof som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Anna Pernilla som är född 1973 och har titeln Suppleant, Birgersson, Anders Patric som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .