Långsele Skomakeri & Service Center AB

Västernorrlands län

Information

Långsele Skomakeri & Service Center AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Långsele Skomakeri & Service Center AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Långsele Skomakeri & Service Center AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Långsele Skomakeri & Service Center AB har haft sedan 2007-03-29. Långsele Skomakeri & Service Center AB har funnits sedan och 2007-05-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Långsele Skomakeri & Service Center AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Erstav. 1, 882 30, Långsele men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-21177.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Långsele Skomakeri & Service Center AB Privat, ej börsnoterat.

Långsele Skomakeri & Service Center AB har idag 556722-8647 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Långsele Skomakeri & Service Center AB

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva skomakeri och utföra läderarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

I Långsele Skomakeri & Service Center AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordin, Bo Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestberg, Eva-Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Jönsson, Hanna Mari som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .