Undroms Handel AB

Västernorrlands län

Information

Undroms Handel AB är ett bolag som finns i Sollefteå. I Undroms Handel AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schöllin, Karin Lise-Lott som är född 1966 och har titeln VD, Schöllin, Karin Lise-Lott som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Schöllin, Dan Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Undroms Handel AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Undroms Handel AB på telefon 0612-60004.

Bolaget ska bedriva handel med livsmedel och specialvaror, turistverksamhet, förvaltning av fastigheter samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Undroms Handel AB av bolagstypen Aktiebolag.

Undroms Handel AB är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Undroms Handel AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-15 och Undroms Handel AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Undroms Handel AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Undroms Handel AB har 556723-1781 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.