Citysalongen i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Citysalongen i Sollefteå AB är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Citysalongen i Sollefteå AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Citysalongen i Sollefteå AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-06-28.

Citysalongen i Sollefteå AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2007-03-07. Men sedan 2007-06-28 så har Citysalongen i Sollefteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hantverkareg. 2, 881 30, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Citysalongen i Sollefteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-10645.

Sollefteå arbetar för att företag som Citysalongen i Sollefteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Citysalongen i Sollefteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget ska bedriva frisörverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Citysalongen i Sollefteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Citysalongen i Sollefteå AB och det är följande personer, Jonsson, Marianne Elisabet som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Barbro Märta Zakrisdotter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Citysalongen i Sollefteå AB är 556725-5202.