Jesper Nordlander Bygg AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget ska bedriva sågverk, byggverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jesper Nordlander Bygg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Jesper Nordlander Bygg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2007-03-07 så skapades Jesper Nordlander Bygg AB och verksamheten är har F-skattsedel Jesper Nordlander Bygg AB har haft det sedan 2007-05-10.

Jesper Nordlander Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-10

556725-5731 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Jesper Nordlander Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Jesper Nordlander Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 070-2944983 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jesper Nordlander Bygg AB är Nordlander, Hans Jesper Sanfred som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Bengt Gösta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .