Sollefteå VVS-Projektering AB

Västernorrlands län

Information

Sollefteå VVS-Projektering AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Sollefteå VVS-Projektering AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sollefteå VVS-Projektering AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sollefteå VVS-Projektering AB har haft sedan 2007-05-10. Sollefteå VVS-Projektering AB har funnits sedan och 2007-05-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sollefteå VVS-Projektering AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Djupöv. 38, 881 31, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-16730.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sollefteå VVS-Projektering AB Privat, ej börsnoterat.

Sollefteå VVS-Projektering AB har idag 556727-7065 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sollefteå VVS-Projektering AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva projektering, utredningar, besiktningar, rådgivning och därmed förenlig verksamhet inom VVS- och energiområdet samt äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Sollefteå VVS-Projektering AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedlund, Hans Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Gösta Edvin som är född 1940 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .