Bröderna Edmo AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Bröderna Edmo AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bröderna Edmo AB är ett av dem. Statusen för Bröderna Edmo AB är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Edmo AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-18. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Bröderna Edmo AB ska trivas.

Bröderna Edmo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva mekanisk verkstad med inriktning på att konstruera, tillverka och sälja egna produkter samt tillhandahålla underhållstjänster för kraftnät, vågnät och skogsbruk, handel med aktier och värdepapper, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Edmo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10.

Idag är Bröderna Edmo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Edmo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2139580.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bröderna Edmo AB är Edmo, Erik Anders Elias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edmo, Jan Henrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Edmo, Rut Dagmar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Jan Håkan som är född 1959 och har titeln Revisor, Eriksson, Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Bröderna Edmo AB har 556728-3527 som sitt organisationsnummer.