Hallstakiosken AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Hallstakiosken AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Hallstakiosken AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västernorrlands län gör att företag trivs där.

Hallstakiosken AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556728-9581.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0620-51995 alternativt besöka eller skicka post till Hallstakiosken AB på följande adress Långg. 30, 881 32, Sollefteå.

Hallstakiosken AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Hallstakiosken AB så sitter följande personer i styrelsen: Fjällblad, Klas Allan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Kanto, Timo Tapio som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva kiosk- och caféverksamhet, äga och förvalta fastighet, uthyrning av bostäder jämte därmed förenlig verksamhet.