Billsta Trafikskola AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva trafikskola, kursverksamhet, uthyrning av inventarier, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Billsta Trafikskola AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Billsta Trafikskola AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2007-07-02 så skapades Billsta Trafikskola AB och verksamheten är har F-skattsedel Billsta Trafikskola AB har haft det sedan 2007-11-15.

Billsta Trafikskola AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-15

556733-3009 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Billsta Trafikskola AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Billsta Trafikskola AB så går det att nå dem via telefon på 0620-15250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Billsta Trafikskola AB är Norenius, Kenneth Markus som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Molin, Gunnar Mattias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Camilla som är född 1974 och har titeln Suppleant, Molin, Karin Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kent Thomas Rainer som är född 1948 och har titeln Revisor, Kent Eriksson Revision AB som är född och har titeln Revisor.