Edsele Livs AB (Ica Nära)

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Edsele Livs AB (Ica Nära) är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Edsele Livs AB (Ica Nära) är ett av dem. Statusen för Edsele Livs AB (Ica Nära) är att Bolaget är aktivt.

Edsele Livs AB (Ica Nära) är ett Aktiebolag och skapades 2008-08-22. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Edsele Livs AB (Ica Nära) ska trivas.

Edsele Livs AB (Ica Nära) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-02. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Edsele Livs AB (Ica Nära) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-02.

Idag är Edsele Livs AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Edsele Livs AB (Ica Nära) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0623-20006.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Edsele Livs AB (Ica Nära) är Eriksson, Hans Mattias som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Gradin, Jessica Louise som är född 1980 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Edsele Livs AB (Ica Nära) har 556763-9694 som sitt organisationsnummer.