Buss & Taxi i Nordantjäl

Västernorrlands län

Information

Buss & Taxi i Nordantjäl hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Buss & Taxi i Nordantjäl finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Buss & Taxi i Nordantjäl tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Buss & Taxi i Nordantjäl har haft sedan 1994-01-01. Buss & Taxi i Nordantjäl har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Buss & Taxi i Nordantjäl så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0623-30002.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Buss & Taxi i Nordantjäl har idag 560311-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Buss & Taxi i Nordantjäl

Taxi- och bussrörelse.

I Buss & Taxi i Nordantjäl så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Häggblom, Lars Jerry som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .