Husnäs Jord och Skog

Västernorrlands län

Information

Skog och jordbruksverksamhet. Huggning, stämpling, vedförsäljning, småskalig gallring och övriga förekommande tjänster i skogsbruket. Ex. Taxering, skogsbruksplaner, rågångar och förvaltning. Försäljning av jordbruksprodukter och uppdragstjänster. Ex djur, foder och traktor tjänster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Husnäs Jord och Skog vars bolagstyp är Enskild firma.

I Sollefteå så är Husnäs Jord och Skog ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2010-01-16 så skapades Husnäs Jord och Skog och bolaget är har F-skattsedel Husnäs Jord och Skog har haft det sedan 2003-01-18.

Husnäs Jord och Skog är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

560421-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Husnäs Jord och Skog och det finns många bolag som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Husnäs Jord och Skog så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Husnäs Jord och Skog är Hedström, Per Olof Mikael som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .