Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection är ett av dem. Statusen för Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection är att Bolaget är aktivt.

Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection är ett Enskild firma och skapades 2008-06-27. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection ska trivas.

Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Stresshantering med medveten närvaro. Behandlingar, massage och lymfdränage (healing), recomection healing. Skrädderi och sömnad. Cafe och butik med försäljning av böcker och cd, hantverk och textilier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28.

Idag är Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-14449.

.

De som är på något sätt har med Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection är Häggström, Lena Annika Linnea som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lenas Här i Nuet. Skrädderi/Mindfulness/ Reconnection har 560425-XXXX som sitt organisationsnummer.