Ronestar Arts & Music Production

Västernorrlands län

Information

Ronestar Arts & Music Production är en verksamhet som finns i Sollefteå. I Ronestar Arts & Music Production finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ronestjärna, Rolf Lennart som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ronestar Arts & Music Production så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ronestar Arts & Music Production på telefon 0612-60123.

Bok- och musikförläggarverksamhet. Föreläsningsverksamhet i filosofi och teologi. Trolleri och underhållning. Innovationsverksamhet. Utveckling och skapande av leksaker och fritidsprodukter.

Idag är Ronestar Arts & Music Production av bolagstypen Enskild firma.

Ronestar Arts & Music Production är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ronestar Arts & Music Production innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Ronestar Arts & Music Production är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ronestar Arts & Music Production så är det följande:

Ronestar Arts & Music Production har 570428-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.