Närbild Rigmor E Svensson

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Närbild Rigmor E Svensson. Det finns flera verksamheter som liknar Närbild Rigmor E Svensson i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Närbild Rigmor E Svensson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-15 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2005-09-19 så har Närbild Rigmor E Svensson varit registrerat och sedan 2005-09-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Närbild Rigmor E Svensson och det finns fler verksamheter som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Närbild Rigmor E Svensson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Närbild Rigmor E Svensson så kan ni göra det på 0620-16242.

Bildbyrå. Uppdrag och försäljning av eget tagna bilder. Fotografering, redigering, layout, grafisk design och uppdrag av företag, kommun, landsting och privata personer för olika ändamål. Försäljning och fotografier även via internet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Edberg Svensson, Rigmor Margareta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Närbild Rigmor E Svensson har 570605-XXXX som sitt organisationsnummer.