Metallkraft karosseri o svets

Västernorrlands län

Information

Metallkraft karosseri o svets hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Metallkraft karosseri o svets finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Metallkraft karosseri o svets tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Metallkraft karosseri o svets har haft sedan 2004-04-15. Metallkraft karosseri o svets har funnits sedan och 2004-05-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Metallkraft karosseri o svets så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-15164.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Metallkraft karosseri o svets har idag 570614-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Metallkraft karosseri o svets

Renovering, om- och nybyggnation av bil och MC, karroseri i plåt och aluminium. Svetsreparation och svetskonstrukion i svatplåt aluminium, rostfritt och gjutgods. Inköp och försäljning av bilar, MC och verktyg.

I Metallkraft karosseri o svets så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strömberg, Hans Åke Gunnar som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .