DE Elektronik System

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och DE Elektronik System är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och DE Elektronik System är ett av dem. Statusen för DE Elektronik System är att Bolaget är aktivt.

DE Elektronik System är ett Enskild firma och skapades 1990-03-07. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som DE Elektronik System ska trivas.

DE Elektronik System är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning, service och konstruktion av elektronisk utrustning, innefattande automatik- och datasystem samt även hemelektronik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DE Elektronik System är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är DE Elektronik System och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med DE Elektronik System så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0623-60140.

.

De som är på något sätt har med DE Elektronik System är Eriksson, Dag Johan Bruno som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DE Elektronik System har 570723-XXXX som sitt organisationsnummer.