Swanström Behandlingskonsult

Västernorrlands län

Information

Swanström Behandlingskonsult hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Swanström Behandlingskonsult finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Swanström Behandlingskonsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Swanström Behandlingskonsult har haft sedan 1994-01-01. Swanström Behandlingskonsult har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Swanström Behandlingskonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Swanström Behandlingskonsult har idag 570812-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Swanström Behandlingskonsult

psykosocialt behandlingsarbete, handledning, konsultation och utbildning.

I Swanström Behandlingskonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Swanström, Karl Henrik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .